Mézes joghurt

Hozzávalók:
- natúrjoghurt (1 doboz/fő)
- méz (1-2 evőkanál/doboz)

Elkészítés:
Közvetlenül fogyasztás előtt kivesszük a joghurtot a hűtőből, kiöntjük egy tálba, fogunk egy evőkanalat és ízlés szerinti mennyiségben mézet adunk hozzá. (Kb. 1-2 kanállal). Ezt követően jóízűen fogyasztjuk. 18 éven felüli, kalandozó kedvű blogolvasók tál helyett egyéb felületen is fogyaszthatják. Javaslom a partner hasi és mellkasi tájékát. ;-)

Ne tévesszen meg a recept egyszerűsége! Amilyen könnyen elkészíthető, olyan finom.

Még egy fontos dolog: a méz minősége meghatározó a mézes joghurt élvezeti értéke szempontjából, ezért fontos, hogy minőségi, magyar mézet használjunk! (Legjobb talán az akácméz.)

Jó étvágyat!
...és mézet minden háztartásba!

üdv:
MM

A bejegyzés trackback címe:

https://mezes.blog.hu/api/trackback/id/tr30961663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása